Kinder MatteŁs 2017

 

 

 

Kinder MatteŁs 2015

Voor scholen

Basisscholen uit alle delen van het land hebben de Kinder Matteüs inmiddels ontdekt. Sinds 2012 hebben al meer dan 8.000 basisschoolleerlingen, van Drenthe tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg, aan de Kinder Matteüs deelgenomen. Bekijk een kort videoverslag van de Kinder Matteüs.

Over het Kinder Matteüs on-demand project
De Kinder Matteüs geeft een extra dimensie aan de beleving van Pasen op school. Met prachtige muziek en een verhaal van alle tijden. Met de Kinder Matteüs volgt de klas digitaal een paar korte interactieve lessen over het meesterwerk, de Matthäus Passion. Na deze voorbereidende lessen kunt u met de klas de Kinder Matteüs voorstelling via het digitale schoolbord on-demand, op een zelf te bepalen moment bekijken. Dolores Leeuwin verwelkomt u graag bij de digitale lessen en gaat vervolgens graag met de kinderen mee naar de online Kinder Matteüs uitvoering.

Inschrijving en kosten
De bijdrage voor de Kinder Matteüs on-demand (voorbereidende lessen en digitale uitvoering) bedraagt € 50,- per klas. U kunt er naast het lespakket ook voor kiezen om met de klas een live uitvoering bij te wonen in Den Bosch of Den Haag. De kosten daarvoor zijn € 1,50 per leerling en komen bovenop de bijdrage voor Kinder Matteüs on-demand. 

Schooluitvoeringen 2017
De Kinder Matteüs schoolvoorstellingen zullen plaatsvinden op:

- 3 april in de Sint-Janskathedraal, Den Bosch om 11.00 uur en 13.45 uur 
- 10 april in de Elandstraatkerk, Den Haag om 11.00 uur en 13.30 uur (UITVERKOCHT)

Voor vragen mail naar: mail@lustr.nl